Tulossa olevia MOD-kursseja

Täällä näet tarjolla olevat MOD-kurssit. Voit myös tilata MOD-kurssin omaan toimintaympäristöösi.

MOD-kurssit

Kiinnostuitko kurssista? Kaikille avoimet MOD-kurssit näkyvät nettisivuilla.
Lisäksi kursseja järjestetään tilauskoulutuksina sekä osana eri tutkintotavoitteisia koulutuskokonaisuuksia.

Kursseja on pidetty nyt myös etäyhteyksin.

Kysy lisää MOD-kursseista **@**
TAI 0408322467.

MOD-kurssi 2.-4.3.2021 ETÄ, iltakurssi

Aika: 2.-4.3.2021 kello 16.30-20.15 Teams.
Koulutuspaikka: TEAMS, kouluttajina MOD-ohjaajat Anna-Leena Klemetti-Falenius ja Kathy Metsälä.
Tavoitteet: Osallistuja tunnistaa maailmankuvan, identiteetin ja kulttuurin merkityksiä ja vaikutuksia omassa ajattelussaan ja toiminnassaan sekä ymmärtää ihmisoikeuksien perusperiaatteet ja tunnistaa syrjintään vaikuttavia tekijöitä.
Kenelle: Kurssi järjestetään Seurakuntaopiston kasvatus- ja ohjausalan -opiskelijoille. Kurssi on kuitenkin avoin myös muille osallistujille hintaan 50 euroa.
Osallistumismaksu: Seurakuntaopiston opiskelijoille ilmainen, muille 50€.
Ilmoittautuminen: ilmoittaudu linkistä viimeistään 1.3.2021.

MOD-kurssi Järvenpäässä 19.-20.4.2021 ETÄ

Aika: 19.-20.4.2021 kello 9-15.30 Teams.
Koulutuspaikka: Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Kenelle: Diakonit, diakonissat, lastenohjaajat, lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit ja varhaiskasvatuksen ohjaajat. Kaikki tervetulleita.
Osallistumismaksu: 180 €.
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen

OHJAAJAKOULUTUS:

Haluatko pitää MOD-kursseja? Oletko kiinnostunut MOD-ohjaajakoulutuksesta?
Seuraava MOD-ohjaajakoulutus (3op.) alkaa elokuussa 2021.

Koulutusaika: 19.-21.8.2021 sekä 19.11.2021 sekä etukäteis- ja välitehtävät.
Koulutuspaikka: Seurakuntaopiston Järvenpään kampus, osoitteessa Järvenpääntie 640, Järvenpää.
Hinta: 200 euroa sekä omakustanteiset majoitus- ja ruokailukulut.
Kouluttajat: Anna-Leena Klemetti-Falenius ja Ulla Siirto.

Ilmoittautuminen: ilmoittautuminen

Kysy tarkemmin MOD-ohjaajakoulutuksesta **@**